Qui som

Delta Produccions som una empresa jove, situada entre Barcelona i les Terres de l’Ebre, que atresora al seu darrera l’experiència de totes les persones que la formen.

La nostra tasca no només es centra en crear produccions a les Terres de l’Ebre sinó que som una productora oberta a treballar allà on se’ns necessiti, arribant fins a Barcelona, Madrid o Alacant entre d’altres ciutats d’Espanya.

Som un grup d’emprenedors que ens unim i complementem per a crear produccions audiovisuals de qualitat, amb bon criteri i amb contingut.
La nostra gamma de serveis és tan extensa com tantes idees hi ha al món. Des de documentals, curtmetratges, vídeos corporatius per empreses, vídeos publicitaris, videoclips o fins i tot, programes televisius en format de càpsula televisiva.

Especialitzats en producció audiovisual (producció, cine, tv), vídeo marketing i social media, on la creativitat, la innovació i les noves tecnologies estan al nostre servei i donen a les nostres creacions la qualitat que requereixen.

Al llarg de tota la nostra experiència professional hem guanyat diferents premis, dins la categoria de ficció, i presentat productes audiovisuals a diferents cadenes de televisions nacionals.

Delta Produccions consta amb una experiència de més de 12 anys i un gran equip de professionals (productors, editors, experts en internet, dissenyadors, community managers, fotògrafs, creatius, guionistes, sonoristes i redactors), que junts creem la unió perfecta per tirar endavant de manera satisfactòria tots i cadascun dels projectes que portem a terme.